Gratis menstruatieproducten, een groots gebaar en veel hondennieuws
  • Bericht auteur:

We verzamelen nieuws waar je blij van wordt.

Enjoy the news

Vooral veel positief hondennieuws deze week. Geniet ervan!

&joy the news: 27 november

Dit gebeurde er de afgelopen tijd:

Gratis menstruatieproducten

Schotland maakte deze week als eerste land ter wereld menstruatieproducten gratis. Hiermee wil het land menstruatie-armoede tegengaan. Go Scotland!

Man redt puppy van alligator

Een man sprong in het water en redde zijn hondje uit de kaken van een alligator! Een wildcamera legde het incident per toeval vast. Het gaat goed met de pup, zoals ook te zien is in dit filmpje van CNN.

Beroemde paddenstoelen

Natuurfotograaf Jan Vermeer wist met een foto van de vliegenzwammen uit de tuin van zijn buurman de internationale editie van National Geographic te halen. Een van de meest eervolle dingen die een fotograaf kan bereiken.

Groots gebaar

Een Amerikaan heeft vlak voor de sluiting van een restaurant wegens corona een fooi achtergelaten van 3.000 dollar. Hij bestelde slechts één biertje en telde daar de fooi bij op.

Minder zakkenrollers

Dit jaar zijn er bijna 40% minder meldingen binnengekomen van zakkenrollerij (mooi woord overigens). Logisch wel, aangezien er veel minder evenementen zijn en er veel meer afstand wordt gehouden. Maar toch fijn!

Showbizz

Matthew Perry, de acteur die we allemaal kennen als Chandler uit Friends, gaat trouwen met Molly Hurwitz. Heel leuk voor hem, wel jammer voor Monica uiteraard. Oh, en als we het dan toch over Friends hebben: Jennifer Aniston (je weet wel, Rachel) heeft een nieuwe hond:

Meer honden

Meer honden? Bekijk dan deze fijne verzameling tweets over de National Dog Show. Hierbij één van mijn favorieten.

Heb een geweldige dag vandaag! Oh, en heb je meer goed nieuws gelezen? Deel het met ons op Instagram of laat het hieronder weten.

Geef een reactie