Vaccins, kerstmuziek en gekke vissen
  • Bericht auteur:

We verzamelen nieuws waar je blij van wordt.

Enjoy the news

&joy the news: 23 december

Dit gebeurde er de afgelopen tijd:

De redding is nabij

Het eerste vaccin (van Pfizer / BioNTech) is goedgekeurd. En ook het Moderna-vaccin lijkt in ieder geval in Amerika al snel op de markt te kunnen komen. Hopelijk gaat dat er voor zorgen dat 2021 een iets vrolijker jaar wordt. En volgens BioNTech kan hun vaccin ook nog eens snel worden aangepast voor mutaties van het virus. Dat biedt hoop!

Een extra lange kerst

Door het vreemde jaar, besloot Sky Radio om dit jaar een dag langer kerstmuziek te draaien. Tot en met 27 december kun je dus genieten van Mariah Carey, Wham! en Michael Bublé.

Agent redt babyolifant

In Thailand kwam een politie-agent een aangereden olifantenjong tegen. Hij besloot het dier te reanimeren: en met succes. Het olifantje is in orde én weer terug bij zijn familie.

Bizarre vissen

Het NOS jeugdjournaal maakte onderstaand filmpje. Een onderzoeksteam heeft namelijk nieuwe beelden gemaakt van de dieren in de Marianentrog: de diepste plek op aarde. Waanzinnig om te zien!

Alvast een hele fijne kerst gewenst! En heb jij iets leuks gelezen in het nieuws? Deel het met ons op Instagram of Facebook.

Geef een reactie