6 x drankjes om je aan op te warmen
  • Bericht auteur:

Als je bent uitgekeken op je mok nesquik.

Er is weinig zo fijn als een warm drankje in je handen (met of zonder alcohol). Van een variant op warme chocolademelk met slagroom tot een mok glühwein – van deze recepten krijg je het gegarandeerd warm.

Warme chocolademelk met sinaasappel

Warme chocolademelk, gemaakt van pure chocoladepasta en gecombineerd met sinaasappel. Hoe kun je daar nou nee tegen zeggen? Bekijk het recept hier. Op haar site vind je overigens meer fijne recepten voor warme drankjes.

Witte chocolademelk met zuurstok

Zin in iets zoets en vrolijks? Dan zit je met dit recept wel goed.

Pumpkin spice latte

Pumpkin spice lattes werden beroemd door Starbucks, maar je kan ze ook makkelijk zelf maken. Probeer eens deze plantaardige variant.

Gingerbread latte

Of ga voor een heerlijke gingerbread latte.

Warme cider

In Amerika wordt dit veel gedronken, hier zijn we er minder bekend mee. Tijd om het te proberen dus! Bijvoorbeeld met dit (Engelstalige) recept.

Glühwein

Naar de kerstmarkt in Duitsland wordt wat lastiger dit jaar. Dan maak je toch gewoon zelf glühwein? Het is zo gedaan met dit recept van Chickslovefood.

Bonus

Om tot slot nog even terug te komen op dat pak nesquik in je keukenkastje: meng het eens met een halve mok (plantaardige) warme melk en een shot koffie. Een simpel maar heerlijk mokkadrankje. Geniet ervan!

Geef een reactie